SAÜ İletişim Fakültesi Golden Pumpkın Kısa Film Yarışması
SAÜ İletişim Fakültesi GOLDEN PUMPKIN Kısa Film Yarışması

SAÜ İletişim Fakültesi GOLDEN PUMPKIN  Kısa Film Yarışması Katılım Koşulları

1. Yarışmaya Türkiye’deki üniversite öğrencileri katılabilir.
  2. Tanıtım filmi jenerik dahil en fazla 3 dakika uzunluğunda olabilir.
  3. Filmin ana teması Üniversite olmalıdır.[1]
  4. Yarışmaya katılacak filmler orijinal formatı ne olursa olsun çoklu-medya ortamında seyredilmeye uygun olmalıdır.
  5. Her grup ve/veya öğrenci yarışmaya sadece bir filmle katılabilir.
  6. Film yönetmenleri, film ekibinin diğer üyelerini serbest bir biçimde seçebilir.
  7. Yarışmaya katılan filmlerde kullanılan müzik eserlerinin telif hakkı sahipleri filmin sonunda belirtilmelidir ve bütün sorumluluk film sahiplerine aittir.
  8. Değerlendirme, seçici kurul (jüri) tarafından yapılacaktır.
  9. Seçici Kurul, Sakarya Üniversitesi ve diğer üniversitelerden öğretim üyelerinden oluşacaktır.
  10. Jüri üyeleri, filmleri, içerdikleri belirgin teknik hatalar yüzünden diskalifiye edebilir. Bu konuda jürinin takdiri geçerlidir.
  11. Detaylı organizasyon programı ve ödüller, katılım sürecinde açıklanacaktır. Yarışma sürecinde jüri üyeleri, program ve ödüller üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapabilir.
  12. SAÜ İletişim Fakültesi yarışmaya katılan her filmin gösterim hakkına sahiptir.
  13. SAÜ İletişim Fakültesi tanıtım filmi yarışmasına katılmak için son başvuru tarihi 27 Nisan 2016’dır. Katılımcılar, en geç bu tarihe kadar, Öğrenci Belgelerini ve Videolarını, taşınabilir bellekte ya da e-posta aracılığıyla Sakarya Üniversitesi Araştırma Görevlisi Berkay BULUŞ’a (kisafilmyarismasi@sakarya.edu.tr) ulaştırmalıdırlar.
  14. Ön elemeyi geçen filmler, finalist olarak yarışacaklardır.
  15. Yarışma sonuçları; 02 Mayıs 2016 Pazartesi günü saat 14.00’te SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi, Salon 1'de gerçekleştirilecek etkinlikte açıklanacaktır.
  16. Yarışmada derece kazanan filmler ödüllendirilecektir.
  17. Yarışmaya katılan bütün videolar yarışmanın ödül töreninden sonra, SAÜ İletişim Fakültesi web sayfası ve sosyal medya hesaplarında gösterime açık bulunacaktır.

Yarışma Jürisi

1. Prof. Dr. A. Ziya ÖZGÜR (Anadolu Üniversitesi)
  2. Prof. Dr. Aytekin Can (Selçuk Üniversitesi)
  3. Prof. Dr. Ergun YOLCU (İstanbul Üniversitesi)
  4. Prof. Dr. Hidayet Hale KÜNÜÇEN (Başkent Üniversitesi
  5. Mesut EKER (TRT)
  6. Yrd. Doç. Dr. Ekmel GEÇER (Sakarya Üniversitesi)

[1] Öğrenci kendi üniversitesini n ya da başka bir üniversitenin tanıtımını yapabilir.